Amal Pemuda di Sheffield

Element Society ora mung amal pemuda mung operasi ing wilayah Sheffield.

Peta ing ngisor iki dikumpulaké kanthi nggunakake sumber daya online. Iki kalebu:

Komisi Charity
Direktori Sheffield
Direktori singkatan alt
Total Giving Charity Directory
Interchange

Organisasi-organisasi keagamaan ora kalebu ing daftar, kajaba padha katon nduweni fokus gedhe ing kelompok lan aktivitas pemuda, kayata Forge Sheffield.

Klik lambang kanggo mbukak dhaptar amal.

Klik jeneng amal kanggo mbukak katrangan singkat.

Element Society
Jaringan Penasehat Enterprise
Sheffield Futures
Enactus
Young Enterprise
Ideasinc
Aspire Community Enterprise Sheffield Ltd
Yayasan sing wicaksana
YASY (Persatuan Pemuda South Yorkshire)
Sheffield Soap Co
Mugi
Sheffield Young Carers Project
Action Housing & Support Ltd
SAFE @ LAST
Target Perumahan
Roundabout
Nightstop South Yorkshire
Proyèk Refugee Baru
Rotherham Foodbank
Project Real Junk Food Sheffield
Nulung Sheffield
Mbantu Rotherham
Open Kitchen Social Club
Mbantu bocah duwe kesempatan
AFC Dronfield Junior Football Club
Program Komunitas Sepak Bola Sheffield Rabu
Temtunipun
Crookstone Adventure Trust
Yayasan Kalebu
Kegiatan Sheffield
Pusat Zest
393 Club
Hallam Community and Youth Association
Sheffield Youth Circus Greentop Circus
Broomhall Centre
Petualangan Are Us Ltd
Forge Youth
Koneksi Pendidikan Komunitas
LAI YIN ASSOCIATION
Layanan Kaadilan Pemuda
Pusat Arbourthorne
Pendidikan Pendidikan Resolusi Konflik
Learn For Life Enterprise
Siji Sheffield Akeh Budaya
Monkey Park Community Interest Company
The Lantern Theatre
Perusahaan Line Random
Sheffield Music Academy
Kutha Sheffield Youth Orchestra (CSYO)
Teater Remaja Growtheatre
Sekolah Seni Pagelaran Kutamba
Tim Sekolah Buzz
Hallam Art Group
Open Theatre Company
Pesta Kanggo Rakyat
Gerakan Lingkungan Sheffield
Luwih gedhe
Groundwork Sheffield
Sukarelawan Konservasi Sheffield
Paces Campus
Perusahaan Line Random
Masyarakat Anak Lembu Sheffield
Wizz Kids
Sheffield Mind
Neng kene
Kegiatan Sheffield
Grup Tindakan Kesehatan Mental Sheffield MHAGS
Sheffield Young Advisors
Getih
Element Society