Sarat lan Ketentuan

Nggunakake situs web kita

Mangga maca syarat lan katemtuan sing kasebut kanthi teliti, saéngga padha mrintahake nggunakake situs web iki. Panggunaan situs iki nyedhiyakake panriman saka Ketentuan lan Ketentuan iki, sing entuk manfaat saka tanggal kunjungan pertama menyang situs kasebut. Yen Syarat lan Ketentuan iki ora ditampa kanthi lengkap, mangga nyetop kanthi nggunakake situs iki langsung. Sampeyan setuju nggunakake situs iki mung kanggo maksud sing sah, lan kanthi cara sing ora nglanggar hak-hak pihak katelu, utawa mbatesi utawa nyegah panggunaan lan kesenengane situs iki.

Situs web lan informasi kasebut diwenehake kanthi 'kaya' basis lan ora ana jaminan apa wae, manawa diekspos utawa diwenehake. Panganggone situs web kasebut lan informasi kasebut kabeh ana ing resiko tunggal. Yen ora ana, Element Society bakal tanggung jawab kanggo apa wae karusakan apa wae sing njedhul saka utawa gegandhengan situs web iki. Tunggal lan eksklusif kanggo obat ora puas karo situs web lan / utawa informasi sing anaiskanggo mungkasi nggunakake situs kasebut lan informasi kasebut.

Element Society ora njamin yen fungsi sing ana ing situs iki bakal ora diganggu utawakesalahan gratis, utawa cacat kasebut bakal didandani.

Proteksi virus, peretasan lan pelanggaran liyane

Kita gawe kabeh usaha kanggo mriksa lan nyoba materi ing kabeh tahapan produksi,Nangingsampeyan kudu njupuk pandhelan dhewe kanggo mesthine yen proses sing digunakake kanggo ngakses situs web iki ora mbedakake risiko virus, kode komputer ala utawa wangun campur tangan liyane sing bisa ngrusak sistem komputer sampeyan dhewe.

Kita ora bisa nampa tanggung jawab apa wae kanggo mundhut, gangguan, utawa ngrusak data utawa sistem komputer sing bisa kedadeyan nalika nggunakake materi sing ditemokake saka situs web iki. Sampeyan kudu ora nyalahi panggunaan situs kanthi sengaja ngenalake virus, trojan, cacing, bom logika utawa materi liyane sing mbebayani utawa mbebayani tèknologi. Sampeyan ora kudu nyoba kanggo ngakses akses sing ora sah menyang situs, server ing situs kita disimpen utawa server, komputer utawa database sing disambungake menyang situs kita. Sampeyan kudu ora nyerang situs kita liwat serangan denial-saka-layanan utawa panyebaran panyelarasan layanan sing disebarake.

Miturut nglanggar ketentuan iki, sampeyan bakal nglakoni pelanggaran pidana miturut Computer Misuse Act 1990. Kita bakal nglapurake pelanggaran kasebut marang panguwasa penegak hukum sing relevan lan kita bakal bisa operate karo panguwasa kasebut kanthi nyatakake identitas kasebut.

Informasi babagan sampeyan

Kita ora bakal ngliwati rincian sing sampeyan wenehake kanggo wong liya saka sing kasebut ing kebijakan privasi kita.

Ketepatan informasi

Sanajan kabeh upaya wajar wis digawe kanggo njamin akurasi isi, ora tanggung jawab bisa dijupuk kanggo kesalahan utawa omission.

wewaler

Nalika kita gawe kabeh upaya kanggo njaga situs web Element Society anyar, kita ora nyedhiyani sembarang pituduh, kahanan utawa jaminan kanggo akurasi informasi ing situs kasebut. Kita ora nampa tanggung jawab kanggo mundhut utawa karusakan sing ditindakake dening pangguna situs web, manawa langsung, ora langsung utawa akibat, apa sing disebabake dening tort, nerbitake kontrak utawa liya.

Iki kalebu mundhut saka: income utawa revenue, bisnis, bathi utawa kontrak, tabungan, data, goodwill, barang sing nyoto utawa wektu sing ora bisa disetujoni utawa wektu kantor gegayutan karo situs kita utawa sing gegandhengan karo panggunaan, ora migunakake, utawa asil saka nggunakake situs kita, situs web apa wae sing disambung lan materi sing dikirim. Kondhisi iki ora bisa nyegah klaim kanggo mundhut utawa ngrusak barang nyata utawa tuntutan liyane kanggo mundhut financial langsung sing ora dikecualikake karo kategori sing kasebut ing ndhuwur.

Iki ora mengaruhi hukuman kita kanggo pati utawa cilaka pribadhi sing muncul saka kelalaian kita, utawa tanggung jawab kita kanggo misrepresentation penipuan utawa misrepresentation minangka prakara dhasar, utawa tanggung jawab liyane sing ora bisa ditilik utawa diwatesi ing hukum sing ditrapake.

pranala njaba

We welcome and encouraged other websites to link to the information that host on these pages, and you do not have to ask permission to link to elementsociety.co.uk

Nanging, sampeyan ora menehi idin kanggo suggest yen situs web sampeyan wis kagayut, utawa didhukung dening Element Society.

Element Society ora nampa tanggung jawab apa waeliwatisi situs pihak katelu kasebut. Anane pranala kasebut ora nyedhiyakake endorsement situs web, utawa views sing ditulis ing wong-wong mau. Panjenengan ngubungake menyang situs iki tanggung jawab dhewe.

Revisi kanggo istilah kasebut

Element Society bisa mbenerake Syarat lan Ketentuan iki kapan wae, lan sampeyan setuju kanggo nentokake maneh. Yen revisi ora bisa ditampa, sampeyan setuju kanggo mungkasi ngakses situs iki langsung.

Hak cipta, merek dagang lan hak properti intelektual

Ora ana bagian saka situs web iki, kalebu informasi, gambar, logo, foto, lan tampilan sakabèhé situs, bisa disalin, diterbitake, disiarkan utawa dirangkul ing wangun apa wae tanpa ijin tertulis sadurunge hak cipta kajaba kanggo pribadi, utawa ora nggunakake komersial.

Jurisdictions

Syarat lan Ketentuan iki bakal diatur dening hukum Inggris lan Wales. Pengadilan ing Inggris lan Wales bakal duwe yurisdiksi babagan sengketa sing bisa muncul.

Yen salah siji saka Ketentuan lan Ketentuan iki bakal ditemtokake dadi ilegal, ora sah utawa ora bisa ditindakake kanthi alasan negara utawa negara apa Syarat kasebut ditrapake dadi efektif, mula nganti ing ngendi lan ing ngendi Termine ilegal, ora sah utawa ora bisa ditindakake , iku bakal dipotong lan dibusak saka Ketentuan iki lan Ketentuan sing isih bakal tetep, tetep kanthi kekuwatan lan efek sing tetep lan tetep bisa ngiket lan ditrapake.

Element Society