Ndhukung Karya Kita

Donate, Fundraise, Challenges, Partnership & Sponsorship

Nyumbang

Gawe sumbangan siji-sijine kanggo ndhukung karya kita.

Nggawe sumbangan nggunakake Virgin Money Giving

Penggalangan dana

Klik banner ing ngisor iki kanggo ngatur dhuwit penggalangan dana kanggo Element.

Mupangatake dana kanggo nggunakake Dhuwit Dhuwit Dhuwit

Sekolah lan Universitas

RAG lan kemitraan Union Union Society minangka cara sing nyenengake kanggo nyambut gawe kanthi amal. Lilo tanpo pekso lan penggalangan dana minangka mahasiswa nggawe prabédan ageng ing wektu sing padha minangka mbangun CV!

Panggil utawa email Richard Ripley kanggo njaluk melu kemitraan - 0114 2999 210 / richard.r@elementsociety.co.uk

UK Challenges

Gabung tim Element ing salah sawijining ekspedisi penggalangan dana.

Tiga Puncak Challenge - saiki FULL nanging sampeyan bisa nyumbang kene.

Langganan newsletter kita dadi baris pertama nalika tantangan kita sabanjuré diluncurake



Tantangan Luar Negeri

We are working with our friends over at Ecuador Volunteer Eco on tantangan luar negeri macem - rincian teka rauh.

Penasehat Korporat

Sponsor ngganti urip. Kita nampa sponsor sajrone apik lan finansial. Rincian liyane sponsor kita saiki bakal teka.

 

 

Element Society