Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi Web

wis komitmen kanggo njaga privasi sampeyan. Hubungi kita ing yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah babagan nggunakake Data Pribadi lan kita bakal kanthi seneng mbantu sampeyan.

Kanthi nggunakake situs iki utawa / lan layanan kita, sampeyan setuju Pengolahan Data Pribadi sampeyan sing kasebut ing Kebijakan Privasi iki.

Bab lan Paragraf

  1. Definisi sing digunakake ing Kebijakan iki
  2. Prinsip pangayoman data sing kita tindakake
  3. Apa hak sampeyan duwe babagan Data Pribadi sampeyan
  4. Data pribadi apa sing dikumpulake babagan sampeyan
  5. Cara nggunakake Data Pribadi sampeyan
  6. Sapa sing nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan
  7. Carane ngamanake data sampeyan
  8. Informasi babagan cookie
  9. Informasi kontak

Definisi

Data pribadi- informasi sing ana hubungane karo wong sing diidentifikasi utawa diidentifikasi.
Processing- sembarang operasi utawa operasi sing dilakoni ing Data Pribadi utawa ing set Data pribadi.
Subyek data- wong asli sing data pribadhi diproses.
Child - wong sing miturut umur 16.
Kita / kita (salah siji kapital utawa ora) -

Prinsip-Prinsip Perlindungan Data

Kita janji arep tindakake prinsip proteksi data ing ngisor iki:

  • Processing sah, adil, transparan. Aktivitas Processing kita duwe alasan sing sah. Kita tansah nimbang hak sampeyan sadurunge Processing Personal Data. Kita bakal nyedhiyani informasi babagan Processing upon request.
  • Processing diwatesi kanthi tujuan kasebut. Aktivitas Processing sing cocog karo tujuan kanggo Data pribadi sing diklumpukake.
  • Proses wis rampung kanthi data minimal. Kita mung nglumpukake lan ngolah jumlah minimal data pribadi sing dibutuhake kanggo maksud apa waé.
  • Processing diwatesi karo wektu. Kita ora bakal nyimpen data pribadhi luwih saka sing dibutuhake.
  • Kita bakal nggawe paling apik kanggo njamin akurasi data.
  • Kita bakal nggawe paling apik kanggo njamin integritas lan rahasia data.

Hak Subject Data

Subyek Data nduweni hak-hak ing ngisor iki:

  1. Hak informasi - artine sampeyan kudu mangerteni apa Data Pribadi sampeyan lagi diproses; data sing diklumpukake, saka ngendi dijupuk lan apa lan sing diproses.
  2. Hak akses - tegese sampeyan nduweni hak kanggo ngakses data sing dikumpulake / babagan sampeyan. Iki kalebu hak sampeyan kanggo njaluk lan entuk salinan Data Pribadi sing diklumpukake.
  3. Hak kanggo mbenerake - tegese sampeyan duwe hak mbalekake pembetulan utawa erasing data pribadi sing ora akurat utawa ora lengkap.
  4. Hak mbusak - tegesé ing kahanan tartamtu sampeyan bisa nyuwun Data Pribadi supaya dibusak saka cathetan kita.
  5. Hak kanggo matesi proses - tegesé kahanan tartamtu sing ditrapake, sampeyan duwe hak kanggo matesi Pengolahan Data Pribadi Panjenengan.
  6. Tengen kanggo mbantah pengolahan - artine ing kasus tartamtu sampeyan duwe hak kanggo mbantah Pengolahan Data Pribadi sampeyan, contone, ing kasus marketing langsung.
  7. Tengen kanggo mbantah Processing otomatis - tegese sampeyan duwe hak kanggo obyek kanggo Processing otomatis, kalebu profil; lan ora bakal dadi keputusan sing adhedhasar proses Processing otomatis. Iki bener sampeyan bisa ngleksanani nalika ana asil saka profil sing mrodhuksi efek hukum babagan utawa banget nggowo pengaruh panjenengan.
  8. Kengen kanggo portabilitas data - sampeyan duwe hak kanggo entuk Data Pribadi ing format sing bisa dibaca mesin utawa yen bisa, minangka transfer langsung saka siji Processor menyang liyane.
  9. Kudu ngrekrut - saupama kita nolak panjalukan sampeyan ing Hak Akses, kita bakal nyedhiyani sampeyan kanthi alasan apa. Yen sampeyan ora puas karo cara panyuwunan sampeyan wis ditangani, hubungi kami.
  10. Tengen kanggo bantuan sakawewenang pengawasan- tegese sampeyan duwe hak kanggo bantuan panguwasa pengawas lan hak kanggo obat hukum liyane kayata ngaku kerusakan.
  11. Sarat kanggo mbatalake idin - sampeyan duwe hak nolak kabeh idin kanggo Pangolahan Data Pribadi sampeyan.

Data kita kumpul

Informasi sing sampeyan wenehake
Iki bisa dadi alamat e-mail, jeneng, alamat tagihan, alamat omah dll - utamane informasi sing perlu kanggo ngirim sampeyan produk / layanan utawa kanggo nambah pengalaman pelanggan karo kita. Kita nyimpen informasi sing sampeyan gunakake supaya sampeyan bisa ngandhani utawa nindakake aktivitas liyane ing situs web. Informasi iki kalebu, contone jeneng sampeyan lan alamat e-mail.

Informasi kanthi otomatis dikumpulake babagan sampeyan
Iki kalebu informasi sing otomatis disimpen dening cookie lan piranti sesi liyane. Contone, informasi dhuwit belanja sampeyan, alamat IP sampeyan, riwayat belanja (yen ana) dll. Informasi iki digunakake kanggo nambah pengalaman pelanggan. Nalika sampeyan nggunakake layanan utawa katon ing isi situs web, aktivitas sampeyan bisa dicathet.

Informasi saka mitra kita
Kita ngumpulake informasi saka mitra kita kanthi konfirmasi yen padha duwe legal angger kanggo nuduhake informasi kasebut karo kita. Iki minangka salah sawijining informasi sing diwenehake kanthi langsung utawa sing wis diklumpukake miturut sampeyan ing papan legal liyane. Daftar iki: The NCS Trust, EFL Trust.

Informasi umum
Kita bisa ngumpulake informasi babagan sampeyan sing kasedhiya ing publik.

Cara nggunakake Data Pribadi sampeyan

Kita nggunakake Data Pribadi kanggo:

  • nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan. Iki kalebu, contone, ndaftar akun; nyediakake sampeyan karo produk lan layanan sing ditampa; nyediakake sampeyan karo item promosi ing panjalukan lan sesambungan karo sampeyan babagan produk lan layanan; nyedhiyakake lan sesambungan karo sampeyan; lan menehi informasi babagan owah-owahan marang layanan apa wae.
  • ningkatake pengalaman sampeyan;
  • nepangi kewajiban miturut hukum utawa kontrak;
  • kanggo komunikasi babagan program pemuda sampeyan utawa anak sampeyan didaftar;
  • babagan crita sukses saka program pemuda kita;
  • kanggo ndhukung sampeyan utawa anak sampeyan ing program pemuda

Kita nggunakake Data Pribadi sampeyan ing latar sing sah lan / utawa karo idin panjenengan.

Kanthi mlebu kontrak utawa manggoni kewajiban contractual, kita Proses Data Pribadi kanggo tujuan iki:

  • kanggo ngenali sampeyan;
  • kanggo nyedhiyani sampeyan layanan utawa kanggo ngirim / menehi sampeyan prodhuk;
  • kanggo komunikasi salah siji kanggo dodolan utawa invoice;
  • kanggo komunikasi babagan program pemuda sampeyan utawa anak sampeyan didaftar;
  • babagan crita sukses saka program pemuda kita;
  • kanggo ndhukung sampeyan utawa anak sampeyan ing program pemuda

Amarga saka kapentingan sing sah, kita Proses Data Pribadi kanggo tujuan iki:

  • kanggo ngirim sampeyan tawaran pribadi * (saka kita lan / utawa mitra sing dipilih kanthi teliti);
  • kanggo ngurus lan nganalisa basis klien kita (prilaku mundur lan sejarah) kanggo ningkatake kualitas, macem-macem, lan kasedhiyan produk / layanan sing ditawakake / kasedhiya;
  • kanggo nindakake pitakonan babagan kepuasan klien;
  • kanggo komunikasi babagan program pemuda sampeyan utawa anak sampeyan didaftar;
  • babagan crita sukses saka program pemuda kita;
  • kanggo ndhukung sampeyan utawa anak sampeyan ing program pemuda

Sanalika sampeyan durung ngandhani manawa, kita anggep yen sampeyan menehi produk / layanan sing padha utawa padha karo prilaku mundhut riwayat / browsing sampeyan dadi kapentingan sing sah.

Kanthi idin sampeyan, Proses Data Pribadi sampeyan kanggo tujuan iki:

  • ngirim sampeyan surat kabar lan penawaran kampanye (saka kita lan / utawa mitra sing dipilih kanthi teliti);
  • kanggo maksud liyane, sampeyan wis njaluk persetujuan sampeyan;
  • kanggo komunikasi babagan program pemuda sampeyan utawa anak sampeyan didaftar;
  • babagan crita sukses saka program pemuda kita;
  • kanggo ndhukung sampeyan utawa anak sampeyan ing program pemuda

We Proses Data Pribadi sampeyan kanggo nepaki kewajiban sing mundhak saka hukum lan / utawa nggunakake Data Pribadi kanggo opsi sing diwenehake dening hukum. We ndarbeni hak kanggo anonymise Data pribadi lan nggunakake data kasebut. Kita bakal nggunakake data ing njaba lingkup Polis iki mung yen ora diarani. Kita ora nyimpen informasi tagihan kayata rincian kertu kredit. Kita bakal nyimpen informasi tuku liyane sing dikumpulake babagan sampeyan anggere perlu kanggo tujuan akuntansi utawa kewajiban liyane sing diwenehake saka hukum, nanging ora luwih saka taun 5.

Kita bisa ngolah Data Pribadi kanggo tujuan tambahan sing ora kasebut ing kene, nanging kompatibel karo tujuan asli kanggo data kasebut. Kanggo nindakake iki, kita bakal njamin:

  • pranala antarane tujuan, konteks lan sifat Data Pribadi cocok kanggo Processing luwih lanjut;
  • Pengolahan luwih ora bakal ngrusak kapentingan lan
  • ana sing bakal njaga kanthi adil kanggo Processing.

Kita bakal ngandhani sampeyan babagan Processing lan tujuan liyane.

Sapa maneh bisa ngakses Data Pribadi sampeyan

Kita ora nuduhake Data Personal karo wong manca. Data pribadi babagan sampeyan ing sawetara kasus sing disedhiyakake kanggo mitra teprake kita supaya bisa nyediakake layanan kanggo sampeyan utawa kanggo nambah pengalaman pelanggan. Kita bareng data karo:

Mitra Processing kita:

  • Paypal kanggo pembayaran. Sampeyan informed minangka proses iki ana.

Mitra program kita:

  • NCS Trust - kanggo program NCS wae.
  • EFL Trust - kanggo program NCS wae.

Kita mung bisa nggarap mitra Processing sing bisa njamin tingkat perlindungan sing cukup kanggo Data Pribadi sampeyan. Kita nyampekno Data Pribadi sampeyan kanggo pihak katelu utawa pejabat publik nalika kita sah wajib. Kita bisa nyampekno Data Pribadi sampeyan karo pihak katelu yen sampeyan wis mlebu utawa yen ana alasan hukum liyane.

Carane ngamanake data sampeyan

Kita nindakake kabeh sing paling apik kanggo njaga data pribadi sampeyan kanthi aman. Kita nggunakake protokol aman kanggo komunikasi lan ngirim data (kayata HTTPS). Kita nggunakake anonymising lan pseudonymising ing ngendi cocok. Kita ngawasi sistem kita kanggo kemungkinan kerentanan lan serangan.

Senajan kita nyoba paling apik, kita ora bisa njamin keamanan informasi. Nanging, kita janji arep nyatakake panguwasa sing cocok kanggo ngalahake data. Kita uga bakal nyathet yen ana ancaman kanggo hak utawa kapentingan sampeyan. Kita bakal nglakoni kabeh sing bisa ditrapake kanggo nyegah pambobol keamanan lan ngewangi panguwasa yen ana pelanggaran.

Yen sampeyan duwe akun karo kita, catheten yen sampeyan kudu ngreksa pangguna jeneng lan tembung sandi.

anak

Kita ora pengin ngumpulake utawa sengaja ngumpulake informasi saka bocah-bocah ing umur 14 liwat situs web kita. Minangka amal remaja, ana syarat kanggo ngumpulake informasi babagan wong enom sing kasengsem, utawa nekani program kita. Orang tuwa lagi dihubungi babagan data kasebut nalika data parental diwenehake.

Cookie lan teknologi liyane sing digunakake

Kita nggunakake cookie lan / utawa teknologi sing padha kanggo nganalisis prilaku pelanggan, ngatur situs web, ngrekam gerakan pangguna, lan ngumpulake informasi babagan pangguna. Iki rampung kanggo nggawe lan ningkatake pengalaman sampeyan karo kita.

A cookie minangka file teks cilik sing disimpen ing komputer. Informasi nyimpen cookie sing digunakake kanggo mbantu situs gawe. Mung sampeyan bisa ngakses cookie digawe dening situs web kita. Sampeyan bisa ngontrol cookie sampeyan ing level browser. Milih kanggo mateni cookie mbokmenawa bisa nggunakake fungsi tartamtu.

Kita nggunakake cookie kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Cookies sing perlu - cookie iki dibutuhake kanggo sampeyan bisa nggunakake sawetara fitur penting ing situs web kita, kayata logging in. Cookies iki ora ngumpulake informasi pribadhi apa wae.
  • Cookie fungsionalitas - cookie iki nyedhiyakake fungsionalitas sing ndadekake nggunakake layanan kita luwih trep lan ndadekake nyedhiyakake fitur sing luwih pribadi. Contone, sampeyan bakal ngelingi jeneng lan e-mail ing formulir komentar supaya sampeyan ora kudu ngetik maneh informasi kasebut ing wektu nalika komentar.
  • Cookies Analytics - cookie iki digunakake kanggo trek panggunaan lan kinerja situs web lan layanan kita
  • Cookies iklan - cookie iki digunakake kanggo ngirim iklan sing cocog karo sampeyan lan kanggo kapentingan sampeyan. Kajaba iku, padha digunakake kanggo matesi nomer kaping sampeyan ndeleng iklan. Padha biasane diselehake ing situs web kanthi jaringan iklan karo ijin operator situs web. Cookie iki ngelingi sampeyan wis ngunjungi situs web lan informasi iki dienggo bareng karo organisasi liyane kayata pengiklan. Umume penyasaran utawa cookie iklan bakal disambungake menyang fungsi situs sing diwenehake dening organisasi liyane.

Sampeyan bisa mbusak cookie sing disimpen ing komputer liwat setelan browser. Utawa, sampeyan bisa ngontrol cookie partai 3rd kanthi nggunakake platform penambahan privasi kayata manungsa waé web or myonlinechoices.com. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, kunjungi allaboutcookies.org.

Kita nggunakake Google Analytics kanggo ngukur lalu lintas ing situs web kita. Google duweni Privacy Policy sing bisa digunakake kene. Yen sampeyan pengin milih metu saka Google Analytics, bukak Google opt-out kaca.

Informasi Kontak

Pengawas Authority kanggo Data ing Inggris - https://ico.org.uk - ICO - Kantor Komisi Informasi

Element Society - nelpon 0114 2999 214 kanggo ngrembug babagan data.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi iki

Kita duwe hak kanggo nggawe owahan kanggo Kebijakan Privasi iki.
Pangowahan pungkasan digawe 21 / 05 / 2018.

Element Society