Wong Kita Nganggo

Kadhangkala wong teka karo project tartamtu ing pikiran, kadhangkala kita pendekatan karo project anyar macem. Salah siji cara, kita seneng nuduhake keahlian kita lan teka kanthi cara anyar lan nyenengake, narik kawigaten lan ndhukung wong enom kanggo entuk sing dipercaya.

KAMU SILA MASUKKAN KAMU

Yen sampeyan duwe proyek ing pikiran, utawa grup wong enom sing pengin kita melu, golek.

Kene ana wong-wong sing seneng banget

FUNDERS

EFL Trust

Kode Rakyat Loteri

Dewan Kota Sheffield

Union Salsa Society, Sheffield Hallam Student's Union

Universitas Sheffield RAG

KELUARAN SEKOLAH DAN PENDIDIKAN

Sheffield Park Academy

Sheffield Springs Academy

UTC Sheffield

Pitu Hills School

Talbot Specialist School

Sekolah Tinggi Storrs

College Sheffield

Nacro Sheffield

Proyek BENIH NEET

UNIVERSITI

Universitas Sheffield Hallam

SUPPLIERS

Nggabungake Siswa

Universitas Sheffield Hallam

Lab Defense

KEUNGGULAN KAMU KENDORI

YASY

BlueDot

VIBE

Sheffield Mind

RSPCA Sheffield

Orchard Care Homes

Proyek Archer Katedral

Dukungan Dog

Autisme Plus

Royal Society for the Blind (Sheffield)

KAMAR lan SUPPORTERS

Rt. Hon. Pangeran Blunkett

Mantra Media

LTBL Productions

Element Society