Papan Kita

Lembaga Element Society of Trustees

Dewan Pengawas Element Society ngemot tim staf kita. Antarane wong-wong mau yaiku pengalaman, keahlian, lan inisiatif. Dewan njaga organisasi amal lan karya.

Padha njamin kita ing dalan, nuntun lan ndhukung kita kanggo break lemah anyar. Kita katon kanggo wong-wong sing nuduhake visibilitas kita kanggo ngganti donya lan takon menyang pituduh kita karo kawruh, pengalaman lan semangat.

Hugh Mann Adamson
Ian Balshaw
Trustee
Sophie Eyre
Joe Parkinson
Trustee
Johnny Pawlick
Trustee
John Rigby
Andrew Wood
Bendahara

Element Society