Team kita

Tim Staf Element Society

Staf kita kabeh padha jumbuh karo visi, prinsip lan tekad sing ora bisa ditemtokake kanggo mbiyantu wong-wong muda supaya ngupayakake kesempatan sing paling akeh. Saka sukarelawan mangsan kita menyang papan pangantenan, kita nuduhake sesambungan lan pangerten sing padha.

Nanging ... We do things differently. Sanajan pangerten bebarengan kita minangka faktor paling penting sing nyatakake kita, iku uga mung faktor.
Kita uga ngakoni yen bakat teka saka kabeh latar lan sektor lan kita yakin yen tim sing sifate beda bisa mbantu nggoleki layanan sing bener.

 

Matthew Brewer
Admin / Desain Officer
Jack Calder
Koordinator NCS
Christopher Hill
John Laing
SENCO
Nabeela Mowlana
Koordinator Deputi NCS
John Parkinson
Operasi Pegawe
Rich Ripley
NCS Manager
Steph Taylor
Koordinator NCS
Element Society