Team kita

Tim Staf Element Society

Staf kita kabeh padha jumbuh karo visi, prinsip lan tekad sing ora bisa ditemtokake kanggo mbiyantu wong-wong muda supaya ngupayakake kesempatan sing paling akeh. Saka sukarelawan mangsan kita menyang papan pangantenan, kita nuduhake sesambungan lan pangerten sing padha.

Nanging ... We do things differently. Sanajan pangerten bebarengan kita minangka faktor paling penting sing nyatakake kita, iku uga mung faktor.
Kita uga ngakoni yen bakat teka saka kabeh latar lan sektor lan kita yakin yen tim sing sifate beda bisa mbantu nggoleki layanan sing bener.

Sami Abdullah
Leader Team
Paulo Agastinho
Asisten Tim
Saffron Ahmed
Asisten Tim
Hussum Alabi
Asisten Tim
Mohamed Alkalifa
Leader Team
Fabricio Bandeira
Asisten Tim
Chloe Beaver
Asisten Tim
Hannah Biss
Leader Team
Matthew Brewer
Admin / Desain Officer
Judy Browne
Leader Team
Jack Calder
Koordinator NCS
Emily Cartmell
Asisten Tim
Tylae Close
Asisten Tim
Chris Deasy
Phase Leader
Laura Donnely
Leader Team
Will Earp
Leader Team
Alex Edwards
Leader Team
Sami Eric
Phase Leader
Jake Fields
Asisten Tim
Ismail Gafour
Asisten Tim
Malieki Haybe
Leader Team
Christopher Hill
John Laing
SENCO
Imogen Monger
Leader Team
Nabeela Mowlana
Koordinator Deputi NCS
Evie Muir
Leader Team
Sam Omer
Asisten Tim
John Parkinson
Operasi Pegawe
Rizwan Shabir
Asisten Tim
Steph Taylor
Koordinator NCS
Tom Wallace
Leader Team
Jasmine Watson
Leader Team
Element Society