Babagan awake dhewe

Element Society minangka amal pembangunan lan advokasi kanggo wong enom sing adhedhasar ing Sheffield. We ngirim program aksi sosial lan perusahaan kanggo wong enom lan wong sing rentan.

Awit 2013 kita wis nggedhekake wong-wong muda 2,000 kanggo ngganti komunitas, ngunggahake aspirasi dhewe lan dadi model peran marang kanca-kanca.

Tujuan Element Society minangka kamajuan ing urip para mudha kanthi nyedhiyakake pendukung lan aktivitas sing ngembangake kemampuan, kemampuan lan kemampuan kanggo bisa nyedhaki masyarakat minangka individu sing wis dewasa lan tanggung jawab.

Tujuan kita yaiku kanggo ngenali lan ngembangake aset sing dimupangatake wong enom, lan wong enom aset kanggo komunitas

We design and deliver learning informal, action social, and community building activities activities to empower young people.

Wilayah kerja utama kita yaiku pangiriman National Citizen Service (NCS), program kanggo 15 kanggo bocah-bocah umur 17. Kinerja nganti saiki kalebu program 38 NCS liwat pemuda 1900; Proyek sosial sosial 125; liwat jam 110,000 wong enom lilo tanpo pekso kanthi nilai sing dihitung £ 630,000 kanggo Sheffield.

Wilayah liyane kalebu:

- Program Keperluan Pendidikan Khusus - Learning Through Nature

- NEETs - Tantangan Enterprise lan employability, Program pelatihan, program pembelajaran Tindakan kanggo ngembang buku masak kanggo NEETs dening NEETs;

- Komunitas sing anyar teka - Program Basa Inggris lan Inggris, Pendidikan Kesehatan Masyarakat

- Proyek Tindakan Sosial - liwat proyek aksi sosial 30 saben taun. Diakoni sacara nasional.

- Kepemimpinan - Various kursus kanggo wong enom. Liwat peserta 200 ing 2017.

- Sector Training - Upskilling sektor kanggo luwih apik bisa karo wong enom

- Advokasi - Element Youth Board, Open Mic Nights, pamuda pemuda ing festival kayata Migration Matters lan Mel Fest.

Kabeh intervensi kita digawé bebarengan, digawé lan didhukung dening wong enom.

Ing tingkat organisasi, kita duwe kemitraan sing sukses karo Football League English Trust. Kanthi operasi kita partner karo organisasi sektor katelu liyane kalebu: Rumah Sakit Anak; Rumah Care Wilayah; Umur UK; Autisme Plus; Riset Kanker; RSPCA; MIND; Nacro; Royal Society for the Blind; Papan perlindungan.

Element Society