Komitmen kita kanggo NCS Sheffield

KOMITMEN KAMI NILAI SHEFFIELD

Iku tujuan kita kanggo nglakoni program campuran sosial sing aman lan diakses kanggo kabeh wong enom.

Gawan

Kita nyoba sing paling apik kanggo nampung wong-wong enom sing duwe macem-macem kabutuhan lan iki wis rampung miturut kasus kanthi basis. Yen wong enom utawa wong tuwa wis nandhakake kabutuhan medical / support ing aplikasi, kita bakal ngrembug kontak supaya bisa nggolek informasi luwih akeh lan bisa nggarap kabeh pihak sing bisa kanggo solusi sing paling apik.

Keslametan

We are committed to ensuring the safety of participants, staff, volunteers and partners during the program. We work with partners highly experienced, employ staff trained and comply with all legislative relevant. Kita uga mbutuhake para peserta nglakoni pratelan sing prasaja.

Highly experienced partners

Program NCS diwenehake kanthi dhukungan saka klompok organisasi sing bebarengan duwe pengalaman nyata nggarap para mudha. We operate karo dhukungan saka dewan lokal lan sekolah.

Staff terlatih

Sajrone kabeh kegiatan, wong enom diiringi instruktur utawa mentor, lan staf minimum kanggo golongan muda bakal dadi 1: 7. Kabeh aktivitas outdoor ing tengah kegiatan dipimpin dening instruktur lengkap. Saben tim dipimpin dening mentor konsisten kanggo mayoritas program. Kabeh staf wis dipilih kanthi teliti, diselehake lan dilatih ing kabeh kegiatan sing dikirimake. Saben uwong dipunginaake dening Element diwajibake kudu DBS dicenthang (sadurunge dikenal minangka CRB).

Selaras karo kabeh aturan sing relevan

Kita tundhuk karo kabeh undang-undang sing relevan lan, manawa cocok, kegiatan kegiatan outdoor kita dilisensi miturut Peraturan Perijinan Kegiatan Petualangan 2004. Kita (utawa mitra kita) ngasilake taksiran resiko sing rinci kanggo kabeh kegiatan. Kabeh staf dilatih kanggo ngenali, ngenali lan ngurangi risiko sing muncul sajrone program kasebut.

Tanggung jawab peserta

NCS iku kabeh babagan nantang lan ngadorong dhewe. Kita ngarepake janji, pengabdian lan semangat. Peserta tanggung jawab kanggo nyedhiyakake kode prasaja kita sajrone program kasebut. Yen peserta sing akeh utawa persis mbusak kode etik iki, banjur kita kudu nyuwun program. Ing kasus iki, wong enom kudu bali.

Kode Etik Peserta

1. Tindakake aturan safety lan hukum
2. Mung ninggalake situs karo Mentor
3. Ora ana wong ing kamar utawa apartemen liya
4. Dadi ing kamar sawise 10.45pm
5. Ora ana alkohol, obat ilegal utawa penknives
6. Respèk lan kalebu wong liya

Element Society