NCS Sheffield 2018 Party Graduation

NCS Sheffield Graduation 2018

Nggabungake kita ana ing 8th September kanggo ngrayakake lulus 2018 musim panas NCS!
Upacara kasebut bakal ditindakake ing The Hubs, Paternoster Row, S1 2NT ing ngendi sampeyan bakal ngumpulake sertifikat kelulusan resmi NCS sing ditindakake dening Perdana Menteri.
Ing jaman upacara gumantung ing gelombang sampeyan tindak ing ....
Gelombang 1: 2pm nganti 2: 45pm
Gelombang 2: 3pm nganti 3: 45pm
Gelombang 3: 4pm nganti 4: 45pm
Sampeyan bisa nggawa tamu menyang 2 bareng karo sampeyan ing upacara lan nggawe papan / wasiat sampeyan07501045499
Sampeyan bakal nglumpukake tiket menyang wong-wong tuwa resmi ing upacara kasebut, sing njupuk Panggonan ing The Leadmill,6 Leadmill Rd, Sheffield S1 4SEsaka 6: 30pm nganti 10: 30pm
Kategori:

Uncategorized

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society