NCS Sheffield Summer Graduation Party (lan sawise pesta) 2017

NCS Sheffield Summer Graduation Party (lan sawise pesta) 2017

NCS Sheffield Graduation Party

Teka lan gabung kita ana ing 9th saka September kanggo ngenali lan ngrayakake perjalanan Fantastics ing NCS iki panas !!
Wis lulus ing 2 bagean.
1 - Upacara (Gelombang sampeyan bakal nyetel wektu kanggo upacara)
2 - The After Party (kabeh ombak teka bebarengan ing wayah sore)

1 - Upacara
The Hub, Paternoster Row, S1 2QQ.

Iki minangka upacara resmi.
Sampeyan bakal nampa sertifikat resmi NCS, sing ditandhani dening Perdana Menteri, lan duwe kesempatan kanggo nyekel munggah karo kabeh wong enom liyane sing njupuk bagéyan saka gelombang iki karo sampeyan.
Sampeyan uga bakal ngumpulake tiket menyang AFTERPARTY OFFICIAL sing bakal njupuk Panggonan saka 7: 30pm nganti pungkasan!
Wave One - Upacara 2: 30pm kanggo 3: 15pm
Gelombang Rong, Tiga lan Lima - Upacara 3: 30pm kanggo 4: 30pm
Para wong tuwa lan biyung padha olèh rawuh ing upacara, nanging panggonan kudu dilindhungi. Nyimpen panggonan kanthi tulisan YES # 1 kanggo 07800005987.

2 - The After Party
The Hub, Paternoster Row, S1 2QQ.

Iki partai.
Partai iki mung kanggo Graduates NCS, supaya wong tuwane lan biyaya ora ana sing nari!
Kabeh ombak diajak - lawang mbukak ing 7.30pm.
Gaun kanggo ngesanake!

Kategori:

Masyarakat

3 Komentar

  • Clare Williams

    September 8, 20188: 29 sore Jawab marang Clare

    Aku ora ndeleng foto WAVE 2! kenapa aku mung ndeleng WAVE 1 (sing ora ana hubungane karo anakku !, nalika dheweke tindak ing Wave 2)

    Bakal seneng ndeleng gambar Wave 2 matur nuwun.

    • Christopher Hill

      September 11, 201812: 13 sore Jawab marang Christopher

      Hello Clare, kita ana ing proses remaking situs web kita. Anyar bakal duwe kabeh foto ing. Kita bakal ngirim link metu kabeh wong enom lan tuwane nalika wis rampung. Thanks!

  • Mary owusu ampomah

    September 2, 20177: 45 am Jawab Mary

    Padha bakal ana ing kono
    thnx
    Simpen tiket

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society