Kaseksén

Testimoni NCS

Pengalaman Mafsud

Mafsud ngandhani babagan pengaruh program NCS marang dheweke.

"Aku wis sinau cara kerja ing tim lan ketemu lan yakin karo wong anyar. Kegiatan banyu kaya, dadi medeni lan tantangan banget nanging sing paling apik yaiku aku saiki bakal bisa nglangi amarga aku rumangsa kaya aku bisa nandhang wedi saiki.

NCS minangka sesuatu sing ora bakal dilakoni maneh. Sampeyan seneng-seneng lan sampeyan bakal nggawe kanca - sekolah ora bakal ngidini sampeyan nindakake apa-apa sampeyan bisa nindakake ing NCS! "

Pengalaman Ursala

Ursula ngandhani babagan pengalaman dheweke ing program Autumn.

"Bagéyan paling disenengi babagan NCS wis nemokake aku bisa nyurung aku luwih saka aku ngerti. Aku ora tau ngira yen aku bisa ngalahake nanging kanthi dorongan saka tim lan staf, aku bisa nindakake lan bener-bener nikmati iku!

Aku wis nggawe akeh kanca anyar lan aku uga wis ngerti sawetara kenalan luwih apik. NCS nemen nggedhekake kapercayan lan bagian aksi sosial program iki minangka kesempatan gedhe kanggo ngembangake skills kanggo proyek "

Pengalaman Ahmed

Ahmed ngandhani pengalamannya minangka peserta NCS.

"Momotan favoritku mesthi sinau seni bela dhiri. Guru kita minangka sabuk ireng lan dheweke ngajaraken pertahanan diri kita sing paling apik ing donya nyata. Kayaking uga nyenengake amarga nalika ana ing banyu, kita lagi main game.

Aku wis ketemu wong saka wilayah beda Sheffield sing aku ora ngerti sadurunge lan saiki aku bakal nganggep kanca-kanca minangka kanca apik. "

Pengalaman Abdul

Abdul wuwus babagan pengalaman program NCS.

"Aku krungu bab NCS saka kanca ing sekolah. Kanggo kula, bagian paling apik yaiku kayaking amarga aku seneng olahraga banyu. Aku pancene wedi karo dhuwur supaya aku ora ngandel yen aku bisa nindakake climbing! Saindhenging NCS, aku wis sinau carane ngadhepi rasa wedi aku.

Aku wis digawe akeh kanca anyar, sing tenan gedhe. NCS minangka kesempatan sakdurungé ing wektu kanggo nindakake barang sing ora bisa dilakoni saben dina. Iku uga menehi sampeyan kasempatan kanggo dadi mandheg kaya nggawe amben lan nyedhot - Aku ora biasane nglakoni apa sing ana ing omah! "

Element Society