NCS Sheffield

NCS Sheffield - Element Society

Gabung NCS Sheffield powered by Element Society today!

SECURE YOUR SPOT

Aja nyedhak kasempatan kanggo njaluk melu karo NCS.

Ing salah siji mangsa panas, sampeyan bakal manggon adoh saka omah, ngembangake kemampuan kanggo ngedongkrak CV, lan ketemu wong sing apik tenan sing ora bakal lali. Dadi apa sing nunggu? Ganti diwiwiti ing YES!

PHASE 1: GET TOGETHER

Pisanan, sampeyan bakal nglampahi wektu adoh saka ngarep nglangi aktivitas outdoor sing dipimpin instruktur.

Sampeyan bakal gabung karo teammates ing ngulandara aksi sing dikempalken ing tengah kegiatan kegiatan olahraga kayata climbing rock, hiking, canoeing, lan archery.

PHASE 2: GET INVOLVED

Nyedhaki omah, grup sampeyan bakal nglampahi wektu sinau babagan wilayah sampeyan.

Sampeyan bakal ketemu wong saka bisnis lokal lan organisasi masyarakat sing bakal mbantu lan rekan bageyan NCS sampeyan ngembangake skills anyar.

PHASE 3: MAKE YOUR MARK

Sampeyan bakal nyedhiyakake grup sampeyan kanggo rencana lan lapangan kanggo pendanaan kanggo proyek aksi masyarakat sampeyan dhewe sing bisa nggawe bedane nyata ing ngendi sampeyan manggon.

Sampeyan banjur bakal nggawe tandha ing wilayah lokal, ngirim proyek aksi masyarakat karo tim sampeyan.

Lan ndhelikake ...

Pungkasan, nalika sampeyan wis ngrampungake proyek aksi masyarakat, wektu kanggo ngrayakake ing pihak lulusan.

Sampeyan bakal nampa sertifikat sing ditandatangani dening Perdana Menteri lan entuk akses menyang kesempatan sing unik kanggo njaga lilo tanpo pekso lan tetep nyambung karo wilayah lokal lan NCS.

GANTI SUMMER TODAY

NCS mung minggu pungkasan 4, karo pecah ing antarane, supaya ana akeh wektu kanggo pesta musik lan liburan kulawarga. Sakabehing pengalaman NCS biaya mung £ 50, kalebu pangan, aktivitas, lan akomodasi, kanthi bantuan finansial uga ana. Nggawe NCS minangka bagéan saka musim panas!

* Program iki dikirim dening Element Society bakal biaya sampeyan ora luwih saka £ 50, karo dhukungan financial sing kasedhiya yen perlu *

Sakabehing biaya NCS biaya mung £ 50, karo dhukungan financial yen kasedhiya

Element Society ngirim program NCS saindhenging taun. Program bisa beda-beda gumantung saka sapa sing njupuk bagean, lan ing titik ing taun sing dilaksanakake, supaya manawa sampeyan mriksa apa sing dienggo program sing dipilih.

INFORMASI LEBIH LANJUT

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita ing 0114 299 9210, utawa kirimi e-mail kita NCS Manager, Richard, ing richard.r@elementsociety.co.uk

Ndaftarake NCS Sheffield

*** Burung awal nawakake £ 35 karo kode NCSSUMMER18 ***

 

NCS Sheffield

NCS Sheffield

Element Society