NCS Sheffield Social Action Day - Meraki Fest

Kanggo Acara Aksi Sosial Maret 17th 2018 dewan pemuda milih milih 'Meraki Fest'; Festival pangan lan musik masyarakat kanggo nggambarake keragaman kabudhayan ing kutha. Dina kalebu panganan sing digawe saka dewan pemuda kita lan tuwane wiwit saka Inggris, Kurdi nganti Ghanian. Ana uga sumbangan panganan saka restoran lan toko lokal. Kabeh hiburan lan pagelaran diwenehake dening para pemuda ing Sheffield lan acara sing digawakake dening ketua Papan Pemuda kita, Tashinga Matewe.

Acara kasebut dianakake ing pusat masyarakat lan bagean saka budget iki digunakake kanggo nyewa tempat, karo sisa-sisa kanggo reimburse biaya bahan kanggo pangan sing digawe.

Kanggo ngomong yen aku sumerep banget kanthi ngatur sing ora nglakoni kaadilan. Nalika Staff ngisi persiapan kanggo dina iki, acara kasebut dikelola kabeh dening para pemuda. Iki kalebu sawetara dewan pemuda sing nglakoni kunjungan situs kanggo njamin kesesuaian tempat, njupuk persyaratan diet, nyumbang marang penilaian resiko lan ngrancang rencana rinci babagan srengenge.

  • Nabeela Mowlana - Pegawai Negeri Sipil NCS
Kategori:

Masyarakat

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society