NCS Lulusan Kesempatan - Maca iki kanggo njaluk melu!

Muga-muga sampeyan / wong enom wis wektu gedhe karo kita ing NCS musim panas iki lan kita bakal seneng sampeyan terus lelungan liwat salah siji saka program pascasarjana kita.
 
Rapat Pendapat Dewan Pemuda Element
Tanggal:2nd Oktober 2018
Wektu:6pm nganti 7pm
Lokasi:Element House, Arundel Street, S1 2NT
Info:Element Youth Board nggawe apa wae sing kita lakoni minangka amal! Sampeyan bakal mbudidaya ngrampungake jadwal NCS taun sabanjuré, ngatur acara & kampanye sing wong enom ngliwati kutha bisa melu lan mbentuk komunitas lokal sing luwih akeh saka sudut pandang remaja.
Cara ndaftar: Teka ing rapat induksi lan golek luwih akeh utawa email sugihRichard.r@elementsociety.co.ukkanggo ngobrol babagan njaluk melu.
Pemimpin ing Rapat Induksi Training:
Tanggal:3rd October 2018
Wektu: 6pm - 7pm
Lokasi:Element House, Arundel Street, S1 2NT
Informasi:Pelatihan gratis iki bakal ngliputi modul-modul ing Kepemimpinan, Tim Dinamika, Kesadaran Keagaman, lan Keterampilan Komunikasi. Latihan iki nduweni tujuan kanggo menehi sampeyan pinggiran nalika metu menyang donya lan uga langkah pisanan kanggo njupuk yen sampeyan kasengsem ing nggarap NCS ing mangsa ngarep.
Cara ndaftar: Teka ing rapat induksi lan golek luwih akeh utawa email sugihRichard.r@elementsociety.co.ukkanggo ngobrol babagan njaluk melu.
Rapat Induk Element Champions:
tanggal:4th October 2018
wektu:6pm nganti 7pm
Lokasi:Element House, Arundel Street, S1 2NT
Informasi:Elemen Champions bakal mbantu nyebar tembung babagan NCs ing sekolah-sekolah / College sekitar Sheffield. Kita bakal njaluk sampeyan branded munggah karo hoodies lan ndhukung sampeyan karo sawetara latihan gratis supaya sampeyan bisa mbantu kita bengok babagan NCS kesempatan kanggo 2019 panas!
Carane mlebu:Lungaa menyang patemon induksi lan temokake luwih akeh utawa email sugihRichard.r@elementsociety.co.ukkanggo ngobrol babagan njaluk melu.
Program Element Mentor:
Info:Kita pengin nggawe manawa saben lulusan NCS bisa bali lan obrolan karo anggota staf kita. Skema Element Mentor nganjurake sampeyan mlebu lan duwe anggota staf minangka mentor. We are not experts but are happy to cast our eyes over CV / uni application or support you with application job and interviews.
Carane mlebu:Email Kaya ingRichard.r@elementsociety.co.ukkanggo ngobrol babagan njupuk unsur Mentor ditugasake.
 
Element Volunteer Brokerage Program:
Info:Yen sampeyan wis inspirasi kanggo terus nggawe prabédan ing komunitas lokal nanging ora ngerti langkah-langkah apa sing bakal ditindakake banjur kesempatan iki kanggo sampeyan! Kita bakal mbantu sampeyan nggoleki kesempatan sampeyan bisa uga interested lan ndhukung sampeyan kanthi mlebu menyang wong.
Carane mlebu:Email Kaya ingRichard.r@elementsociety.co.uklan kita bakal ngatur sampeyan dina / wektu nyaman kanggo ngobrol karo anggota staf babagan kesempatan.


Cheers,

Sugih!
Kategori:

Uncategorized

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society