KIDULTHOOD: APA JUJUR ING BISA GAWI YOUNG

KIDULTHOOD: APA JUJUR ING BISA GAWI YOUNG

Kathah maligned dening media Inggris, wektu kanggo ngilangi mitos babagan 'feral cah anom' kanggo mangerteni apa tenan penting kanggo wong-wong mau lan apa sing dilakoni minangka asil. Gabung panel taun 12 saka program pemberdayaan pemuda nasional Inggris, National Citizen Service (NCS) ing obrolan. Delengen pikirane babagan topik-topik sing ana ing jembar jati diri, komunitas, impen lan aspirasi, media, influencer, kebebasan lan pemberontakan.

Volunteer unsur Cheyenne wis diundang kanggo ndhukung NCST ing Pemasaran Pemasaran Kabar ing Kamis, Maret 22, 2018. Cheyenne tampil minangka salah sawijining studi kasus ing NCS Youth Report sing diluncurake ing Konperensi Desember. Cheyenne bakal njagong ing panel karo sawetara Graduan Tani lan Graduate Manager James Canvin ing acara sabanjuré ing London.

Kategori:

Advocacy

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society