Gabung Tim Element

Apa kowe tresna bisa kerja karo wong enom lan ningali wong-wong mau entuk sing ora bisa dipercaya? Banjur aplikasi kanggo nggabungake tim!

Nggawe ing Element Society sampeyan mbantu wong enom supaya bisa dipercaya, sampeyan bakal nguatake wong enom kanggo ngganti komunitas, ngunggahake aspirasi dhewe lan dadi model peran kanggo kanca-kanca.

Element Society minangka badan amal (nomer: 1157932), perusahaan kadhaptar winates dening njamin (nomer: 08576383) lan panyedhiya sinau (UKPRN: 10047367).

Element Society kepeksa ngreksa anak lan bocah enom.

Element Society minangka Employee Kesempatan sing padha.

TEAM SEASONAL

Apa sampeyan wong sing wis seneng nggawe bedane?

Pengalaman NCS sing ganti urip ora bisa dilakoni tanpa kerja keras para staf pangiriman inspirasi.

Sampeyan bisa dadi bagian saka gerakan pemuda sing luar biasa iki. Staf musiman kita ana ing jantung NCS, lan kita lagi bangga karo ewu wong sing memotivasi, mimpin lan inspirasi wong enom ing perjalanan NCS. Kasile NCS ora bakal bisa tanpa semangat lan dedikasi tim staf NCS musiman kita.

Yen sampeyan kasengsem ing peran kasebut please download dokumen ing ngisor iki lan ngirim e-mail formulir aplikasi menyang Tim NCS ing - ncs@elementsociety.co.uk

CLICK HERE FOR > Job Description XCHARX Element Society NCS Team Leader (Summer19)

CLICK HERE FOR > Job Description XCHARX Element Society NCS Assistant Team Leader (Summer19)

Formulir Aplikasi Proyek

Deadline kanggo aplikasi - Selasa 26th Februari 2019.

Mangga maca kabeh informasi kasebut kanthi teliti lan priksa manawa sampeyan kasedhiya kanggo tanggal kunci ing gambaran proyek.

POSISI SUKSES TAHUN

Kita kepengin nyambut gawe karo individu-individu sing duwe semangat babagan ndhukung anak-anake kanggo entuk sing ora bisa dipercaya.

Ora ana kiriman saiki.

Element Society
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!