Gabung Tim Element

Apa kowe tresna bisa kerja karo wong enom lan ningali wong-wong mau entuk sing ora bisa dipercaya? Banjur aplikasi kanggo nggabungake tim!

Nggawe ing Element Society sampeyan mbantu wong enom supaya bisa dipercaya, sampeyan bakal nguatake wong enom kanggo ngganti komunitas, ngunggahake aspirasi dhewe lan dadi model peran kanggo kanca-kanca.

Element Society minangka badan amal (nomer: 1157932), perusahaan kadhaptar winates dening njamin (nomer: 08576383) lan panyedhiya sinau (UKPRN: 10047367).

Element Society kepeksa ngreksa anak lan bocah enom.

Element Society minangka Employee Kesempatan sing padha.

SEASONAL / SESSIONAL TEAM

Apa sampeyan wong sing wis seneng nggawe bedane?

Pengalaman NCS sing ganti urip ora bisa dilakoni tanpa kerja keras para staf pangiriman inspirasi.

Sampeyan bisa dadi bagian saka gerakan pemuda sing luar biasa iki. Staf musiman kita ana ing jantung NCS, lan kita lagi bangga karo ewu wong sing memotivasi, mimpin lan inspirasi wong enom ing perjalanan NCS. Kasile NCS ora bakal bisa tanpa semangat lan dedikasi tim staf NCS musiman kita.

Yen sampeyan kasengsem ing peran kasebut please download dokumen ing ngisor iki lan ngirim e-mail formulir aplikasi menyang Tim NCS ing - ncs@elementsociety.co.uk

CLICK HERE FOR > Job Description – Element Society NCS Team Leader

CLICK HERE FOR > Job Description – Element Society NCS Assistant Team Leader

Formulir Aplikasi Proyek

POSISI SUKSES TAHUN

Kita kepengin nyambut gawe karo individu-individu sing duwe semangat babagan ndhukung anak-anake kanggo entuk sing ora bisa dipercaya.

Business Development Manager – 3 days per week – 12-month initial contract

An operational role in developing Element Society’s commercial activities, market trading activities, develop business relationships, identify growth opportunities, and develop customer relationships.

CLICK HERE FOR > Job Description and Person Specification Business Development Manager

CLICK HERE FOR > Element Society Application Form

NCS Recruitment and Engagement Officer – Full-Time position

An opportunity has arisen for a dynamic and goal-orientated individual to join Element Society to support the delivery of our NCS programme to fifteen seventeen-year-olds in the Sheffield area. In this position, you will go out to engage with young people and parents to ensure their participation in NCS. It requires passionate and enthusiastic people motivated by providing opportunities for young people and reaching ambitious targets.

CLICK HERE FOR > Job Description and Person Specification NCS Recruitment and Engagement Officer 2019

CLICK HERE FOR > Element Society Application Form

Element Society
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!