Jobs

STAF SEASONAL

Apa sampeyan wong sing wis seneng nggawe bedane?

Pengalaman NCS sing ganti urip ora bisa dilakoni tanpa kerja keras para staf pangiriman inspirasi.

Sampeyan bisa dadi bagian saka gerakan pemuda sing luar biasa iki. Staf musiman kita ana ing jantung NCS, lan kita lagi bangga karo ewu wong sing memotivasi, mimpin lan inspirasi wong enom ing perjalanan NCS. Kasile NCS ora bakal bisa tanpa semangat lan dedikasi tim staf NCS musiman kita.

Yen sampeyan kasengsem ing salah siji saka peran iki, mangga download dokumen ing ngisor iki lan e-mail formulir aplikasi menyang manajer NCS ing richard.r@elementsociety.co.uk

Gambaran Kerja - Tim Asisten

Gambaran Proyek - Pimpinan Team

Formulir Aplikasi Proyek

STAF PERMANEN

Kita kepengin nyambut gawe karo individu-individu sing duwe semangat babagan ndhukung anak-anake kanggo entuk sing ora bisa dipercaya.

Element Society minangka Employee Kesempatan sing padha.

Saiki ora ana kesempatan permanen. Mangga dipriksa maneh engkas.

Element Society