Sumber daya gratis bakal teka: Social Action Planning Poker

Sumber daya gratis bakal teka: Social Action Planning Poker

Sosial Aksi Poker

Sawise 5 taun lan liwat proyek aksi sosial 140 ing sabuk kita, tim duwe pemahaman sing kuat babagan apa sing nggawe proyek aksi sosial ... lan apa sing mandheg ing trek kasebut.

Pembunuh paling gedhe saka impen aksi sosial yaiku panggung planning sing ora maju.

Mulane Element wis mutusake kanggo nerbitake Element's Planning Poker minangka sumber gratis sing bisa didownload.

Kita lagi tweaking designover minggu sabanjuré lan ngeculake PDF kanggo sampeyan ngundhuh. Mlebu menyang newsletter supaya dikabari nalika Planning Poker dirilis.



Kategori:

Uncategorized

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society