Aksi gabungan tumrap Crash Knife BUKU INVITE

Aksi gabungan tumrap Crash Knife BUKU INVITE

Bukak Letter

Surat terbuka kanggo pemimpin lokal, politikus, buruh muda, profesional, universitas, layanan umum, wong enom, publik lan sapa waé sing kepengin mungkasi kriminal pisau ing dalan-dalan kita.

Para sadulur sing kinurmatan,

Saben uwong ngerti yen tindak kejahatan piso minangka masalah utama nasional lan lokal, utamane kanggo nandhang wong enom.

Kita kabeh kudu bisa nyengkuyung tujuan gawat kejahatan piso saka kutha kita. Penting yen kita kabeh disambungake, kanthi front bersatu, kanthi pesen sing selaras lan campur tangan komplementer.

Tim kita ing Element wis nggarap mitra kalebu Polisi South Yorkshire lan Universitas Sheffield Hallam kanggo nganakake investigasi awal menyang pamikiran wong enom babagan kepemilikan lan tindak pidana.

Ing batch pisanan data awal lan stats siap lan aku wis klebu iki ing pungkasan blog iki. Sejatine wong nom-noman 132 sing umur 16-17 wis ditliti. Survey iki nyakup kabeh wilayah Sheffield. We are expanding this sample size over the next few months.

Ana kira-kira wong muda 30 (umur 16 kanggo 18) sing pengin melu kampanye pencegahan angkara piso. Iki wong enom wis nyoba video isi lan kampanye gagasan. Kita uga bakal duwe bengkel kejahatan piso gratis sing kasedhiya ing sekolah lan pendidik liyane ing Sheffield.

Ana akeh obrolan liyane babagan kejahatan pisau sing ana ing kutha. Kita bakal ngidini obrolan kasebut kanggo nggawe tindakan sing efektif sajrone ngurangi dampak langsung saka kejahatan pisau lan nyetel rencana positif kanggo masa depan.

Kancaku bakal Will Earp (will.e@elementsociety.co.uk / 0114 2999 210) wis nggayuh kerjasama kita karo mitra saiki.

Mangga kontak yen sampeyan pengin melu obrolan klompok, utawa gunakake kanggo awak dhewe lan Will.

Bebas kanggo nerusake blog iki kanggo sapa waé sing pracaya kudu dadi bagian saka obrolan.

Kabeh sing paling apik,

Christopher Hill (FRSA)
Eksekutif
(+ 44) 0114 2999 210

Pambuka * Temuan survei (n = 132) Saka wong enom sing nliti:

90% wong sing nggawa pisau duwe kanca sing uga nggawa pisau

43% sing nggawa piso urip ing S6 utawa S7

52% sing nggawa piso yaiku White British

73% pracaya wong nggawa pisau kanggo perlindungan, kroso ora aman

16% pracaya wong nggawa pisau amarga kegiatan terkait geng

15% pracaya wong nggawa pisau kanggo gegayutan karo reputasi sosial (ditampilake minangka 'kelangan' dening kanca-kanca.)

57% peserta nyatake yen kejahatan pisau ana amarga kegiatan sing gegayutan karo geng, utawa persaingan / konflik antarane kelompok

67% saka wong sing nglapurake piso, njawab yen wong nggawa pisau kanggo perlindungan, lan 63% njawab yen krimen pisau ana amarga gegayutan karo kegiatan
(nyatakake yen para pemuda rumangsa seneng nindakake piso ing wilayah sing terkait karo geng kanggo nglindhungi piyambak)

* iki minangka riset sing terus-terusan lan statistik iki kasedhiya saka sampel pertama saka wong enom 132, saka Sheffield, umur 16-17, sing diklumpukake Juli lan Agustus 2018.

Kategori:

Advocacy

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Element Society