Amazon Smile: Cara nyiyapake lan nyumbang kanggo Unsur tanpa biaya kanggo sampeyan!

Amazon Smile: Cara nyiyapake lan nyumbang kanggo Unsur tanpa biaya kanggo sampeyan!

Carane ngeset Amazon Smile smile.amazon.co.uk

AmazonSmileiku layanan pemasaran afiliasi Amazon sing ngidini pelanggan ngasilake sumbangan kanggo amal saben-saben padha ngedol ing Amazon (nalika nggunakake Amazon Smile).

Sumbangan kasebut koyone cilik nanging ditambahake. Cukup £ 25 ngidini Element kanggo nyedhiyani bursary kanggo salah siji saka program kita kanggo wong enom gerah kesulitan.

Saben pelanggan tuku ing smile.amazon.co.uk Amazon bakal nyumbang persentasi saka rega tuku net kanggo mayuta-yuta produk sing layak. Ora ana biaya utawa biaya tambahan kanggo customer utawa charity!

Elinga milih Element Society sadurunge miwiti belanja!

1. Tindakake link iki kanggo nemokake Element Society at AmazonSmile https://smile.amazon.co.uk/gp/chpf/homepage/ref=smi_se_scyc_srch_stsr?q=element+society

2. Klik Pilih

3. Wis rampung kabeh!

Kanggo ngerteni luwih akeh cara liya kanggo ndhukung karya Element Society klik kene.

Kategori:

Uncategorized

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Element Society