Element Society

We are a charity youth nirlaba based in Sheffield, delivering development, social action and enterprise enterprise to young people and adult vulnerable. Kita nyengkuyung kanggo nguatake para mudha kanggo nggawe owah-owahan positif ing komunitas, ngunggahake aspirasi lan dadi model peran kanggo kanca-kanca.

Wong enom

Apa sampeyan umuré 15 - 17 lan kepéngin olèh mangsa sing paling panas?

Gabung NCS kanggo pengalaman gedhe! Ketemu wong anyar, nggawe kanca urip lan entuk skills anyar kanggo CV.

Ngerteni luwih akeh babagan NCS
Sinau babagan pengalaman wong liya

Tuwane lan Wali

Apa sampeyan duwe putra utawa putri, utawa sampeyan ngrawat wong enom?

Ngerteni carane program 2017 NCS bisa menehi wong panas lan skillset padha ora lali.

FAQ babagan pengalaman
Biaya kurang saka sampeyan bisa mikir

Sekolah lan Guru

Apa sampeyan wong sing kerja karo wong enom?

Ngerteni carane program NCS bisa ngenalake dheweke menyang pengalaman anyar, ngembangake skills anyar lan nggawe kanca anyar.

Informasi liyane babagan kita
Lowongan kerja permanen lan musiman

We have 3 core beliefs

Kanthi dukungan lan kapercayan, wong enom bisa entuk dipercaya

Minangka charity muda kita ngerti sing diwenehi alat, spasi lan dhukungan sing bener, sing dipercaya bisa kasedhiya.

Sawetara conto wong enom sing bisa dipercaya ing Element Society kalebu: tas gym prototyping, dagang ing kios pasar, ngrancang lan mlaku lokakarya, mungsuh bullying lan rasisme, nangani akses ora aktif lan luwih akeh. Apa sing bakal mbantah sampeyan yaiku sing dihargai iki ora mung dening 'prestasi dhuwur' tradisional nanging dening kabeh wong.

Nyedhiyakake wong sing duwe kekuwatan nyata kanggo njupuk tindakan positif ing masyarakat

Kita terus ngetokake proyek anyar kanggo nambah kabeh aspek masyarakat. Wong enom sing ana ing jantung kabeh perkembangan anyar kita minangka amal pemuda.

Sawetara proyèk-proyèk kita dirancang dening wong-wong muda saka Sheffield lan South Yorkshire. Malah luwih saka proyèk-proyèk kita duwe wong enom maju saka peserta kanggo peran sing dibayar. Kabeh proyèk-proyèk kita duwe wong enom ing saben tahapan - saka konsep lan rancangan, kanggo pangiriman lan evaluasi.

Ngembangake wong enom dadi model peran positif kanggo wong-wong sing ana ing sekitar

Ngelingake yen model peran peer minangka aset sing kuat ing ngembangake wong enom liyane iku penting kanggo akeh cara kita.

Kanthi mangkono, kita nyedhiyakake papan lan kesempatan kanggo kontribusi amal ing peran ing ngendi dheweke bisa dadi model peran positif. Iki kalebu minangka anggota Dewan Pemuda kita sing mbentuk strategi organisasi lan arah proyek kita. Iki salah siji saka cara sing kita nyetel standar laku paling apik minangka amal pemuda.

KONTAK US

Yen sampeyan nuduhake sesambungan lan ambisi tanpa wates kanggo nduwe dampak positif ing donya, mangga deleng. Marang kita ngenani gagasan lan pengalaman sampeyan, manawa sampeyan pengin nggarap kita karo apa sing sampeyan lakoni, utawa kanggo kita ing bab apa sing kita tindakake.

DETAILS

Nelpon kita - 0114 299 9210
Email us - hello@elementsociety.co.uk

Element Society